Hibaüzenet

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor include_once() függvényben (/var/www/clients/client58/web258/web/includes/bootstrap.inc 3478 sor).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor require_once() függvényben (/var/www/clients/client58/web258/web/sites/all/modules/ctools/ctools.module 127 sor).

Kedves érdeklődők!

Az alábbi néhány sorban szeretnénk néhány általános információval szolgálni termékeinről, illetve a termékpaletta kialakításának alapelveiről, megkönnyítve ezzel a kínálatban való eligazodást, választást.

Termék kínálatunkat és a jövőbeni fejlesztési irányokat igyekszünk a mindenkori piaci trendek, igények maximális figyelembe vételével kialakítani. Ezért bátorítunk minden kedves Tillion felhasználót, hogy ötleteit, észrevételeit, javaslatait, kritikáit ossza meg velünk ITT. Igyekszünk minden hasznos észrevételt felhasználni.

A hozzánk beérkező nagyon sok kérdés és más felmérések alapján úgy véljük, hogy a piacon egyaránt és nagyjából egyenlő igény van a telefonokhoz kiegészítőként használható okosórákra illetve a telefonoktól függetlenül működő, önállóan kommunikálni képes eszközökre.

Ezek alapján termékeinket alapvetően két csoportba sorolhatjuk:

Vannak az okostelefon mellé kiegészítőként használható órák: Ezek Bluetooth kapcsolaton keresztül tudnak kommunikálni az okostelefonnal.

A Tillion Bluetooth órák jellemzője, hogy nem csak jelzik az okostelefonon történő eseményeket, hanem lehet hívásokat fogadni, kezdeményezni az órán, megnézni a beérkező sms-eket stb. Mindezek mellett az okostelefonra telepített speciális alkalmazások segítségével további extra funkciók érhetők el, pl: az óra health care (pedometer, heart rate sensor, sleep monitor, testhőmérséklet stb.) funkciói által rögzített adatok továbbítása az okostelefonon telepített alkalmazásra, azok felhőben tárolása, feldolgozása. (ezek modellenként eltérők, lásd specifikáció).

Ebbe a csoportba tartoznak a Tillion Amazin, Mongo, Pure, U8,  órák.

A másik nagy csoport az önálló, okostelefon kapcsolat nélkül működő okosórák: Ezek Android operációs rendszerrel működő, SIM kártya fogadására alkalmas okosórák, melyek a megszokott Android szolgáltatásokat nyújtják a felhasználónak. Többek között : Wifi , Bluetooth (adatátvitelre pl: csengőhang, képek), GPS, internet böngésző, email , és a Play store alkalmazások további korlátlan lehetőséget biztosítanak a személyreszabáshoz.

Ebbe a csoportba tartoznak a Tillion Voxa órák.

Ezek között van két modellünk, melyek a piacon egyedülálló módon mindkét funkcióval rendelkeznek: lehet használni okostelefon mellé bluetooth kiegészítő eszközként és / vagy lehet bele tenni SIM kártyát így akár telefontól független eszközként is használható az óra a felhasználó igényétől függően. Ezt egyelőre a Tillion Amazin és a Sporto modell tudja.